vineri, 18 ianuarie 2019

Cel mai trist.

Viețile oamenilor pot fi triste din multe motive. Neîmpliniri, dezamagiri, abuzuri, trădări, dependențe și multe altele. Însă cele mai triste sunt ale oamenilor care nu știu cine sunt. Care atunci când li se pune întrebare “și? Tu cine esti?”  nu au un alt răspuns decât numele din buletin.

Acești oameni, întotdeauna sunt roata de rezervă a altor ‘oameni’. Vor fi cârjele de care altii vor face uz, fără ca acești altii sa pară (deși sunt! Chiar sunt) neputincioși. Acești alți oameni, mereu vor avea grijă ca cel ce nu știe cine este, nici sa nu afle vreodată. Așa că ii vor spune întotdeauna ce nu este.
*Nu esti suficient de bun; nu esti suficient de pregătit; nu esti în stare se nimic; nu esti capabil precum este x,Y,z*

Daaa. 
Când esti infractor, măcar știi ca esti infractor. Viața e o luptă pentru libertate, iar somnul în celulă devine cu timpul ceva ușor de suportat. Ba chiar am inteles că mai visezi și frumos uneori.
Când esti curvă, măcar știi că esti curvă. Viața e un labirint plin se tentații, unde sexul înseamnă putere, banii înseamnă putere și tu știi ca nu faci nimic altceva decât un mic schimb de putere. 

Da...
E rău să fii la extrema negativă a graficului. Dar și mai rău este când ai in față acel grafic și nu ai habar unde te poziționezi. Pierdut in spațiu, cum s-ar spune.

Sfat practic: întreabă -te cine esti și caută asiduu răspunsurile! Altfel...vei afla de la altii tot ce nu esti. Și e a dracului de trist!

Noapte bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu