duminică, 22 aprilie 2018

cum dracu.

Tineri, bătrâni, deştepţi, mai puţin deştepţi, cuminţi, golani, răi, buni, frumoşi sau mai puţin frumoşi, însuraţi sau nu, pe toţi i-am dorit. I-am dorit într-un mod animalic şi obsesiv. Fiecare în parte, mi-a fost cea mai tare poveste al momentului respectiv. Am distrus în ei multe principii. Am bandajat în ei multe principii distruse de altele ca mine. Am clădit şi am dărâmat şi sunt sigură că mulţi ar fi vrut să nu mă fi întâlnit. Nu pentru că aş fi vreo malefică. Ci pentru că i-am lăsat să spere la o poveste...
Povestea a fost. Doar că nu cu happy end.

28 de ani. Nu vârsta lui, nici vârsta mea. Ci diferenţa de vârstă dintre noi.
Cum dracu scoţi din rigiditatea lui, un om care le ştie pe toate? Cum dracu îl faci să te atingă, când totul are iz de pedofilie, cumva.
Cum dracu , când eu sunt atât de fragedă, iar lui i se adâncesc ridurile pe zi ce trece. Şi mai ales, cum dracu nu mă deranjează asta de loc, ba chiar mă excită. incită. omoară. aprinde.

Discuţii interminabile.
O săptămână plină cu el.
Nici nu ştiu cum să mă îmbrac la prima noastră întâlnire...
Nici nu ştiu cum să mă dezbrac dacă va fi cazul.
Nici nu ştiu cum dracu s-a întâmplat. şi mai ales...nici nu ştiu cum să scap de fiu-so care se ţine după mine. La figurat şi la propriu.

2 comentarii:

  1. Mi-e că, într-un final, vei dori să faci o comparație...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu astia e bine sa-i iei tare de la inceput sa te stie de stapana. Dar poate sa mearga, sau nu. Ii zici sa se dezbrace de tot, tu ramanand in ceva minimal dar sexy, gen latex sau catsuit. Apoi scoti un snur si-l legi cu mainile la spate, si trase in sus, snurul infasurat in jurul gatului, si legat. Apoi ii pui pe cuculetz un chastity device la care pastrezi cheia, si-i spui ca va sta asa trei zile, mai inainte "de a urma ceva". Insa treaba asta nu merge daca e casatorit, poti face insa altceva: iti pui pecetea pe el, un semn cu jarul de la tigara pe scrot (de dinapoi, sa nu se vada usor). Insa nu tii tigara apasata decat putin, si in prealabil ii bagi in gura chiloteii pe care ti-i dai jos, "calus".

    RăspundețiȘtergere