luni, 26 octombrie 2015

Azi uit.

Azi e o zi specială. Uit cine sunt, uit cine eşti. Uit de ce am plecat din viaţa ta. Uit câte vorbe s-au spus şi câte mesaje am şters fără să le citesc. Uit de promisiuni făcute mie şi încalc reguli scrise cu stiloul pe foi colorate. 

O să beau ceva (în caz de regret, să dau vina pe alcool)
O să-ţi trimit un mesaj cu  adresa hotelului şi-o să rămâi surprins. O să crezi că e o glumă, dar totuşi o să vii. În graba. Pe roşu. O să demarezi ca un drogat în sevraj, iar eu o să te aştept calmă ca un dependent ce şi-a luat deja drogul.

O să vorbim. O să-mi ceri explicaţii. O să-ţi spun că nu ştiu cine eşti şi de ce mă iei la rost. O să intri în joc. O să te strâng în braţe. O să plâng. Pentru că îmbrăţisările tale, nici o amnezică nu le uită. O să te sărut . O să mă aşez lângă tine goală de trecut, de prezent şi de orice întâmplare ce ne-a adus chin.

Şi-o să ne futem. :))

The end.

7 comentarii:

  1. Wow, o femeie care cere sex fara implicatii sentimentale ulterioare. Te-am cautat toata viata 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau, o femeie frumoasă şi deşteaptă care acceptă sex fără interese materiale şi/sau implicaţii sentimentale ulterioare şi/sau anterioare. Where have you been all this time? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. " o femeie care cere sex fara implicatii sentimentale ulterioare. Te-am cautat toata viata . "Stop searching. Plenty of those sheeps to fuck out there. Are you blind ?
    She has been on her knees for all her life. but that's not her favorite position . Want some pics ? ;)

    RăspundețiȘtergere