marți, 17 mai 2016

Domnule....




Știi? Ți-aș spune pe nume, dar mi-e teamă. Mi te-aș imagina dezbrăcat, dar îmi place atât de tare cum îți stă costumul, cămașa , cravata... Ți-aș scrie uneori, mai puțin formal, așa cum m-ai rugat, dar nu-mi pot lăsa cuvintele să se expedieze prin mesaje gratuite. Sunt prea scumpe . Sunt prea prețioase și nu le mai spun așa, în orice circumstanță.

M-aș fi așezat astăzi lângă tine, la masă, dar am preferat să ies, să fumez și să las pe alta-n locul acela. Te-aș fi privit în ochi , dacă știam să privesc frumos. Fără gânduri meschine. Așa că, am spus un '' da, mai rezist. Mulțumesc de întrebare'' și mi-am văzut de treburi.

Ți-aș spune că am avut o zi grea, că oamenii pe care mi i-ai trimis să mă ajute , m-au călcat pe bătături încă de la primele ore ale dimineții. Ți-aș spune că nu e bună cafeaua din biroul tău și nici secretara cu care ți-o tragi. Te-aș ajuta să organizezi petrecerea aceea, dacă n-ar fi la tine acasă. Nu vreau să cunosc nimic din ce ai, nimic din ce-ți place. Nu vreau să văd unde mănânci, unde-ți bei cafeaua, unde e locul a cărui ușă o deschizi seară de seară. Locul unde nu mai ești domnul președinte...ci un simplu bărbat cu vise prea mari pentru coșmarul ăsta în care ne scăldăm speranțele.

Știi? Ți-aș spune pe nume și te-aș privi în ochi...dar e atât de dulce jocul de-a timida... 

6 comentarii:

  1. Si-am aruncat cu pietre si am primit flori in schimb...frumoasa lectia de azi.Multumesc :D Dar totusi,merit ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal. Anonimii merita orice :)
      Cu cei care au un nume e problema. Nu scapa nesanctionati.
      Ramai sub anonimat, ca bine faci.

      Ștergere
  2. Foarte sexi jocul de-a timida.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule preşedinte... hm... O, Doamne, sper că nu ai fantezii erotice cu Iohannis :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum plm sa ii spui unui om ca are vise prea mari?Trag pula-n toata psihologia din capu' ala a tau patrat...yeee.Sterge blogul asta infect ca esti penibila,pisoi

    RăspundețiȘtergere