vineri, 2 martie 2018

Drumul spre păcate



el-Ce faci?

Am ştiut că ceva nu e în regulă. În şase luni, niciodată nu mi-a scris la ora 23. De fapt, niciodată nu mi-a scris mai târziu de ora 16. De fapt nu prea ne-am scris. Decât chestii importante cu locaţia şi ziua în care vom face sex. 
Am sărit din pat şi m-am îmbrăcat în grabă. Ştiam că nu e un simplu mesaj. Că vrea să fiu a lui, că nu m-a mai simţit de două luni, că nu mai poate şi nu mai rezistă. Ştiam! Ştiam de fiecare dacă când mă învârteam în pat, de ciudă că e cu ea în pat. Dar mă consolam cu gândul că poate dorm separat. Că poate nu a futut-o , că poate mă aşteaptă, că poate nici nu prea o sărută ...că poate e acolo doar pentru cei doi copii...şi afacerile ce îi ţin impreună. E mai uşor să adormi aşa, decât cu alte gânduri.

eu-În pat...s-a întâmplat ceva?
el-Da.
eu-Spune
el-Nu mai pot.
eu-Poţi să pleci la ora asta?
el-Pot.
eu-Vino.

Şi a venit. Cu o ciocolată probabil -furată- de acasă. Cu dorinţa în privire, cu tatuajul de pe spate, pe care l-am sărutat şi mângaiat minute în şir. Era aici. În casa mea. În patul meu. În faţa ochilor. Şi nu mă mai săturam să îl simt. Şi mi-era greu...şi apăsător, să mă abţin de la gesturi ce poate ar fi trădat nevoia mea de el.... I-aş fi spus multe... dar mi-am înghiţit cuvintele. Doar l-am lăsat să intre şi să se descarce, să se îmbrace şi să plece. Să plece acolo unde ea a uitat ce bărbat minunat este! Unde ea....
La naiba! N-am să mai vorbesc de ea. Poate într-o zi ...voi fi şi eu o -ea-. Fără ca eu să am vreo vină.

Mă sperie mesajele. Sunt drumul spre păcate.

New message
-Simt că simţi şi apreciez că eşti puternică. Rămâi la fel.

2 comentarii:

  1. Cu siguranta vei fi o ea, daca asta iti dorsti la un moment dat. Cu siguranta ca din ea vei deveni cealalta la un moment dat, fie pentru el fie pentru celalalt. Si tot asa... Depinde strict de tine daca alegi sa mori singura sau inconjurata de nepoti.

    RăspundețiȘtergere