joi, 21 mai 2015

Puternică?

Oricum ar fi, bărbaţii nu au nevoie de femei puternice. (cred)

6 comentarii:

  1. ar trebui ca el sa iti fie si prietena si iubit si viceversa, dar na, fiecare cu parerea lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se zice că orice călătorie începe cu un pas. Și orice iubire cu un sentiment. Și cum primul pas contează, e important ca primul sentiment să fie curat și adevărat, altfel..... altfel ni se întâmplă ce spui tu aici, că mă gândesc că așa cum tu, feminină, vorbești așa despre masculin, eu, masculinul pot vorbi despre feminin, etc. Oricum, ce vreau să zic e că acel prim sentiment dacă are o mare încărcătură negativă (în loc de pozitivă cum ar trebui) atunci mai bine să nici nu începem călătoria.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez că ai pus cuvântul cred între paranteze; că doar nu poate fi vorba despre un adevăr general valabil. Altfel, nu-i nimic rău în a fi o femeie puternică, indiferent cum ar fi bărbatul de lângă. Îl iubești și basta! Și faceți împreună un cuplu și mai puternic. Dacă se simte prost ... atunci chiar este!

    RăspundețiȘtergere
  4. O, ba da,doar ca unii barbati au nevoie de o femeie puternica la fel ca de aer, cel putin cei ce vor sa prospere, sa progreseze, sa se dezvolte si accepta faptul ca femeia de langa ei e mai inteligenta decat ei, si ca sunt ghidati de ea de la spate, sau mai elegant, din umbra. Ceilalti, inteligenti au nevoie de bucatareasa, de spalatoreasa, calcatoreasa, si agent de curatenie + o gaura in care sa ejaculeze din cand in cand. E un mare adevar in faptul ca o femeie inteligenta isi alege ea barbatul, desi lasa impresia de suprafata ca el a ales-o pe ea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Se va simţi prost când va găsi priza schimbată , iar tu, cu unghiile rupte şi şurubelniţa în mână, admirându-te ce ''bărbată'' eşti." --> frumos spus. Pare asa...feminitatatea este ascunsa sub aceasta masca de "barbata", pana si noi, femeile, dorim sa fim privite ca fiind impunatoare, puternice, ca nu tot timpul avem nevoie de un barbat asemenea. Noi ne completam, e o necesitate dincolo de orice sentiment aparent.

    RăspundețiȘtergere