marți, 28 aprilie 2015

Forbidden



Nu. Nu şi nu şi nu .
Mi-am tras pe mine rapid o pereche de pantaloni si un tricou , mi-am prins părul neglijent , mi-am luat telefonul si portofelul şi am zbughit-o la magazinul din colţ, care defapt e undeva la mijloc, dar sună mai bine din colţ.

Ce să fac , ce să fac? il prind rar pe acasă şi fac dragoste până  şi cu uşa de la scară din priviri, doar imaginându-mi că a atins-o el.

Cred că în toţi aceşti ani, am învăţat un lucru sau..am eşuat tocmai prin acest lucru -nu stiu- să-mi aleg un bărbat, după minima posibilitate de a zdruncina ceva în el un sentiment, o idee, un principiu sau de ce nu, o familie. Da, sunt prea acidă, dar aici vorbim despre realităţi , nu despre telenovele.

Şi chiar dacă ar fi o telenovelă, clar aş fi personajul negativ, care se freacă cu soţul surorii ei şi işi învaţă nepoţii să meargă la curve. ( bine că n-am surori, bine că n-am nepoţi)

Imi iau un pachet de ţigări şi mă plasez strategic pe o bancă.
Ah! Singură şi îngândurată , ca o scriitoare neînţeleasă ce şi-a pierdut muza într-o noapte de aprilie. De 1 aprilie .
:))

De obicei, la ora asta, îşi plimbă câinele, imi spun în gând. Sper să nu iasă scorpia aia de nevastă sa , sau fraierul ăla de băiat ce îl are. 
Şi brusc, mi se aprinde beculeţul. Ooooopaaa! Băiat? Fraier? Combinaţia perfectă şi drumul cel mai scurt ce l-ar putea aduce pe taică-su in patul meu mare şi primitor.

Băiat. 19 ani. Prost. Ascultător de hip-hop. Dornic de pizdă. Clar.
Parcă nu m-am enervat când l-am văzut.
Mă salută şi mă întreabă ce fac. Il salut si o dăm întu-un fel de lambada proastă, până imi spune
Dă-mi numărul, poate mai stăm cândva la o poveste. 

Facem o tura cu javra în jurul blocului şi rămîne cu mine să-mi termin ţigara. Javra latră in sensul acela de...  ham ham, asta-i curvă, ham ham o să-l fută pe tac'tu, ham ham haaaam ham, fir'ar, aş muşca-o dar mă ţii legat aici , în loc să o legi pe ea de un calorifer şi să nu-i mai dai drumul niciodată. Ham ham disperat.

Iese şi  al meu   într-un final, pe geam şi mă vede fix cu cine nu trebuie  şi cred că regretă că nu a ieşit el cu potaia aia gălăgioasa la plimbare. Sunt sigură că o să se zvârcolească în pat , lângă scorpie, dar sunt şi mai sigură că o sa- mi mulţumească, in clipa când va fi în mine, pentru alegerea făcută.

De reţinut Nu există oameni fideli. Doar oameni care n-au fost corect ofertaţi.

Noapte bună

2 comentarii:

  1. și pt. că ”te urmăresc” :) de data asta e (numai?) literatură.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ar fi totul așa de simplu în viața reală cum e în telenovele cu situații din-astea legate de sex, pasiune, trădare, vicii, indicii, adulter, iluzii, pofte și iubiri interzise... Spre deosebire de film, în viața reală, acțiunile noastre au consecințe... reale. Totuși, există și un aspect pozitiv, dacă ai fi continuat să joci în filmul prost, mai mult ca sigur, în ultimul episod, te-ai fi măritat cu câinele :))

    RăspundețiȘtergere