vineri, 24 aprilie 2015

Între etaje

Ah, de câte ori te-am dezbrăcat din priviri, fără ca tu să stii că exist! De câte ori ți-am sărutat buzele in timp ce ne intersectam intre etaje. Păcat că stau la 4, iar tu te oprești mereu la 3, in timp ce gândurile o iau razna incă de la parter. Erau nopți în care imi făceam atâtea scenarii și idei. Deloc porno. Poate doar erotice.

Uneori, seara, fumam în fața scării, așteptând să te văd. Si te vedeam. De mână cu alta. Mereu alta. Era bine, cel puțin nu aveai o prezență feminină constantă.

M-aș fii impiedicat in fața ta, doar să mă iei de mână si să mă ridici. Dar ce rost? Riscam nici să nu mă observi. Te-aș fii salutat și ți-aș fi cerut un numar... nu conteaza ce număr. Dar mă intimida privirea ta ocolitoare.

-Bună, eu sunt Bogdan!

Și întind mâna timid, precum o virgină neștiutoare. Iar tu mă strângi puternic și simt cum mă excit instantaneu. Ce fiori reci, imi străbat fiecare celulă.

-Bună. Ne cunoaștem?
Întreb , ca și cum era pentru prima data când îl văd.

-Am văzut că mă...urmărești. Din umbră. 
Poate prea din umbră, mă gândesc eu. Vrei să imi spui ceva?

-Da. Esti un bărbat frumos. 
Roșesc . El încă mă ține de mână, intre etaje.
-Atât?
-Cam da...

Și plec, deși puteam să îl invit la mine, la o cafea.
L-am privit mereu ca pe o provocare. Iar provocarile, nu le iei acasă, nu?

Maximul ce puteam să îl fac, era sa plec si poate...

''Să tac . Și să inghit''

6 comentarii:

  1. Eu nu stau la 3. Eu nu stau deloc. Mă intersectez din te miri ce. Sunt brownian prin definiţie. Acum urc, dar plafonul de nori este prea jos. Până-oi da de stele, îmi mai trec câteva sute de ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rămâi puțin pe loc și vezi ce se întamplă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ar fi trebuit sa risti si sa il chemi la cafea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lari H, am destule riscuri...la activ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rețeta perfectă pentru a speria un bărbat: îl studiezi în detaliu, iar când faci cunoștință cu el, îi dai de-nțeles că-l cunoști mai bine ca maică-sa

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce plăcere! N-am mai scris de mult pe blog, în schimb, am publicat un roman care se numește "IUREȘ". Găsești vreo câteva pagini pe blogul meu. Zile bune și prospere.

    RăspundețiȘtergere