marți, 11 decembrie 2018

Șablon.

Sunt simplă și sălbatică. Fără diamante la gât, fără haine de milioane, fără pantofi cu tocul mai mare decât IQ-ul. Nu am știut niciodată să intru in șabloane. Deși puteam și eu să mă camuflez perfect pe situație și cerințe. Am spus mereu ce cred, iar dacă asta nu a fost posibil, am tăcut. M-am compromis de multe ori, dar doar de dragul cunoașterii. Cunoaștere = experiențe X sensibilitate. Le-am avut pe ambele și pot să spun că orice călătorie, fie ea cu gândul, fie ea de câțiva kilometri sau întinsă pe ani întregi de condus fără sens pe străzi pe care știam că o să vad pe cine doresc să văd, a fost cu experiențe trecute prin lentila sensibilității și transformate ulterior in cunoaștere.

Nu-s proastă. Sunt doar sălbatică și simplă. Și poate că acesta e minusul, înconjurată fiind de oameni plini de spoială. M-am resemnat și  m-am indepartat. Am rămas cu puțin din toate : și din bunuri și din aprecieri și din oameni. Dar e un puțin de calitate.
Am preferat mereu o bacnote de 100 de lei, decât zece bacnote de zece lei, doar ca să pară portofelul mai gros.


4 comentarii:

  1. Un pic dezamagitoare asocierea inteligentei (cunoasterea) cu experienta si sensibilitatea. In ciuda lipsei de inteligenta, in prezenta sensibilitatii si simplitatii, am experiente sensibile iar in urma lor cunosc din ce in ce mai putin, sunt din ce in ce mai confuz. Sau poate asta este tocmai din cauza lipsei inteligentei. Iar 100 lei ii prefer in monede de 1 euro.
    Watever,...
    Like!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa analizezi mai bine spusele mele și sa te intrebi de ce acolo e semnul înmulțirii și nu a adunării. :)

      Ștergere
  2. Ok...Ma pune pe ganduri asta, nu mi am creat inca o imagine pt asta. Is tricky. Tot ce este supraunitar se amplifica ce este subunitar se micsoreaza.
    Ti am contestat notiunea de cunoastere. As denumi o mai degraba...

    RăspundețiȘtergere
  3. Senzastere(suma senzatiilor)
    Nu te face mai destept dar te poate face senzational.

    RăspundețiȘtergere