sâmbătă, 6 iunie 2015

Certăreaţă azi



Nu te juca cu oamenii. Cu vorbele. Cu gesturile mici, făcute într-o fracţiune de secundă, dar cărora altora le dărâmă lumea clădită cu greu în ani de muncă. Nu te juca cu sentimentele. Cu încrederea. Cu privirile. Nu jongla . Şi nu alerga după mai mulţi...iepuri. Oboseşti. Şi cred că cel mai important în lumea asta agitată, este să fii odihnit.
Nu râde de oamenii care îţi par proşti. Unii se prefac, pentru a fi înţeleşi. Pentru a fi ascultaţi. Nu îţi imagina că ştii totul şi nu-i privi cu superioritate pe ceilalţi. Un om al străzii, îţi poate oferi cele mai de preţ lecţii, despre sărăcie, despre neîmplinire. O prostituată te poate învăţa că până nu te vinzi, habar nu ai cât valorezi. Un mecanic, îţi poate explica lejer, că ...dacă circuli prea mult cu plăcuţele de frână uzate, orice bolid ai avea, tot dai în stâlp pentru că îţi cedează......frâna. Iar în faţa stâlpului şi BMW ul şi Dacia au aceeaşi soartă.

Tu! Tu care te crezi sexy şi rea. Nu eşti nici sexy, nici rea. Ai kilograme de silicon şi stai ca o văcuţă când te fute vreunul. Sexy = natural, iar rea=să zgâri ca Jaguarul ( Jaguar = să ucizi dintr - o singură săritură) . Feline închipuite ce sunteţi.
Iar voi, armăsarilor.... Ce fel de masculi sunteţi, de vă înşelaţi până şi amanta?

Nu te juca. Mai ales când în joc ţi-e pus propriul suflet.

4 comentarii:

  1. ce complicate par lucrurile simple pt. omenii complicați... Hai să-i lăsăm în treaba lor, și noi, așa simple cum suntem, să nu le mai permitem orice acelora! E simplu, nu? Nici mie nu-mi place să stau ca o văcuță!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii mereu au tendinta sa le fac si mai complicate Mara. Cat despre femei si barbati, comportamentul reflecta uneori personalitatea. Sexuala sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate pentru tine, femeia sexy si rea e mult prea ignoranta ca sa priceapa manifestul tau. Vezi tu, ea nu e ca tine, e cu totul altfel: acolo unde tu ai creierul, ea are stomacul, iar acolo unde tu ai inima, ea are pipota :)))

    RăspundețiȘtergere