joi, 6 august 2015

Diana.

Opreşte-te! Gata! Nu e de glumit cu asta...
Au trecut vremurile când după încă un pahar, te lăsai legată şi pălmuită blând. Nu te comporta ca un şi bărbat profitor, care ştie exact când şi cum să aşeze câteva rânduri şi să excite din cuvinte o puştoaică de liceu. Tu eşti femeie şi nu se cuvine. Ai depăşit orice fantezie şi nu văd sensul să complici viaţa unei copile care s-ar abandona şi în braţele unui cerşetor dacă el i-ar cere-o.

Da. Femeile sunt frumoase. Şi tentante. Şi au lenjeria aceea fină ce le conturează atât de bine formele perfecte. Dar...aminteşte-ţi. Nu eşti bărbat. Un lins în pizdă şi un vibrator nu o să ia locul unui penis erect niciodată. N-o mai pune pe gânduri. Are 16 ani si e naivă, chiar dacă îţi povesteşte despre cei cinci zmei, cum au futut-o în fel şi chip. 

La dracu! De ce te-ai oferit să îi trimiţi bani? Şi de ce îi răspunzi prompt la fiecare mesaj?  Ea doar are nevoie de îndrumare, iar calea pe care vrei să i-o arăţi tu...nu!!!!!!!! nu e deloc aia bună  .De ce te întreabă ce fel de gânduri ai? De ce o atragi în capcană cu ''ehh...nu contează'' când ştii că acel ''nu contează'' o întărâtă şi mai mult.

Se simte singură, iar tu...se pare că o înţelegi. Din orice punct. Din orice unghi. Vede în tine , ceea ce şi-ar dori să vadă la ăla ce nu i-a mai zis o vorbă după ce a futut-o . Iar tu, nemernică, o prosteşti cu tot felul de replici. 

Te idolatrizează crezând că îi eşti un soi de...mentor. Greşit. Tu vrei doar să o fuţi. 
Opreşte-te.

mi-am spus, privind în golul imens al sufletului ei...

2 comentarii: