marți, 9 iunie 2015

Bună seara.


Da. Înjur. În loc să dau cu piatra. Şi stau în pragul uşii. Nu pentru că m-am blocat acolo. Nu sunt mare. Dar  mi se pare unul din cele mai sigure locuri din lume. Safety. Safety înainte de toate.  Şi apoi mai e tăblia patului unde mă împing cu creştetul capului de fiecare dată când intră în mine. Un alt loc sigur al lumii asteia. Suntem acolo, el în mine, eu în pat, el cu gândul la altele. Dedublarea perfectă. Orgasmul absolut. Atâtea, şi totuşi doar una. Minutele în care orice telefon sună degeaba şi orice veste proastă e pending.

Şi atât.

4 comentarii:

  1. OoOooofff! după comentariul cu dulapul, iată-mă aici dornic să comentez ce-ai scris,,,dar mă încurc, chiar că mă încurc. Fără ajutorul tău nu pot continua....

    RăspundețiȘtergere
  2. De injurat, injuri in gand sau in gura mare?
    Doar stii ca noi, barbatii, suntem prosti la faze d-astea, si trebuie sa fim condusi ca orbii
    Asa ca-i spui frumos: "Draga, cand ne futem ma dai cu capul de tablie, te rog fa ceva in privinta asta" Daca se conformeaza si rezolva problema, atunci e baiat bun, tine-te de el.
    Daca se face ca ploua si trebuie sa-i zici din nou, de asta data, de genul "Gogule, daca mai vrei pizda, ori capitonezi tablia patului, ori cumperi 3-4 perne mari si moi, ori iti pui tu mainile intre capul meu si tablia patului", atunci se cheama ca ii mai dai o sansa.
    Daca nici atunci nu face nimic, atunci fa-i vant! E-atat de simplu, fara lacrimi, fara regrete, fara sentimente libidinoase irosite aiurea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună seara. ...Cineva trebuia să-ți răspundă, nu? Și atât!

    RăspundețiȘtergere