miercuri, 9 ianuarie 2019

Adaptare.

  Cred că atunci când o femeie eșuează în a fi o bună iubită pentru o serie de bărbați, devine curvă. Asta e ultima cale înspre a fi totuși ceva. Are eticheta ei, care poate o deranjează la început, dar când o conștientizează și o acceptă, parcă totul are un alt sens.
  Nu încercați să schimbați o astfel de femeie. Nu îi puneți perna sau ceva moale sub genunchi când o suge cu patos, fiindcă s-ar putea să nu observe gestul drăguț ci să îi subestimați grav eticheta pe care in sfârșit și-a însușit-o.
  i-a rămas doar atât. Să fie perfectă la ceva. De ce să nu ne bucurăm de oameni așa cum sunt? Să gustăm din fiecare produs ce ni se pune in fața noastră, să îi adulmecăm aromele, să îi simțim savoarea și gustul unic și să mergem mai departe. Fără a calcula caloriile. Fără a ne speria de acele E-uri care oricum, habar nu avem ce înseamnă, nici dacă am fi absolvit ingineria alimentară.

Oamenii eșuează. Dar totuși reușesc întotdeauna să fie buni la ce nici nu se așteaptă sau la ce au exclamat “ce? Eu? Niciodată!”

Ha ha.
Viata nu e imprevizibilă. Ne adaptăm noi cam greuț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu